Centrum natuurgeneeskunde en voeding bij dieren

Onze community aan het werk

Onze opleidingen trekken een breed scala aan gepassioneerde dierenprofessionals aan, van trimmers en medewerkers van dierenwinkels tot gedragstherapeuten en daarbuiten.  Daarnaast hebben we enkele inspirerende samenwerkingen met gelijkgestemde ondernemers.

Hoewel ze misschien verschillen in hun professionele paden, delen ze allemaal een gemeenschappelijk doel:
het verbeteren van het leven van dieren.
Ontdek hieronder enkele leden van onze community aan het werk.

Diversiteit

Professionaliteit

Gemotiveerd ondernemen

Ontdek onze opleidingen

Onze academie blijft groeien!  Eind 2022 gingen we van start met onze allereerste opleiding ‘Integraal voedingstherapeut voor kat en hond‘. 
We hoopten op enkele inschrijvingen maar het werden er heel veel. 

De nood aan degelijke en vooral duidelijke opleidingen binnen dit vakgebied is groot.  Als Centrum natuurgeneeskunde en voeding bij dieren willen we ons steentje bijdragen om dit opleidingsaanbod te verstevigen en uit te breiden. 

We hopen in de toekomst nog meer opleidingen en uitbreidingen te kunnen gaan aanbieden, maar dit vraagt tijd en investering.  Wanneer we een opleiding aanbieden, moet die aan onze kwaliteitsnormen voldoen!  We houden je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons Centrum. 

Je kan je dan ook bij elke opleiding individueel aanmelden, om van de laatste nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven :-). 

Scroll naar boven