Centrum natuurgeneeskunde en voeding bij dieren

Integraal voedingstherapeut voor hond en kat

Integraal voedingstherapeut voor

Een hele mond vol, maar elk woord is van belang!

in·te·graal (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

voltallig, geheel,
het hele lichaam 

voe·ding (de; v)

het voeden

gezond voedsel

the·ra·peut (de; m/v/x; meervoud: therapeuten), the·ra·peu·te (de; v; meervoud: therapeutes, therapeuten)

(gediplomeerd) begeleider van een persoon/dier in therapie

All-in-one expert in voeding én complementaire diergeneeskunde

Nieuwe groepsstart: 4 oktober 2024.

Hoewel onze groepsstarts een geweldige kans bieden om samen met een groep gelijkgestemde studenten te beginnen, begrijpen we dat sommige mensen meteen willen starten.

Daarom bieden we ook flexibele instapmomenten aan. Wil je niet wachten op de volgende groepsstart? Geen probleem!

Onze opleiding is volledig online en kan op eigen tempo gevolgd worden, waardoor je op elk gewenst moment kunt beginnen.

Hoe werkt het?

  • Groepsstart: Starten met een nieuwe groep van maximaal 20 studenten. Deze groepsstarts zijn perfect als je de voorkeur geeft aan een gestructureerde start samen met anderen.
  • Tussentijdse Instroom: Wil je direct beginnen? Je kunt op elk moment instromen en de opleiding in je eigen tempo volgen. Onze flexibele online leeromgeving maakt dit mogelijk.

Zo zorgen we ervoor dat niemand hoeft te wachten om te beginnen met deze waardevolle opleiding. Kies het startmoment dat het beste bij jou past!

Reserveer je plaats voor de groepsstart of schrijf je in om te starten wanneer jij het wil:

Vraag hier onze brochure aan!

Integraal voedingstherapeut voor hond en kat

Ontdek ook onze andere opleidingen

Onze academie blijft groeien!  Eind 2022 gingen we van start met onze allereerste opleiding ‘Integraal voedingstherapeut voor kat en hond‘.  We hoopten op enkele inschrijvingen maar het werden er heel veel. 

De nood aan degelijke en vooral duidelijke opleidingen binnen dit vakgebied is groot.  Als Centrum natuurgeneeskunde en voeding bij dieren willen we ons steentje bijdragen om dit opleidingsaanbod te verstevigen en uit te breiden. 

We gaan in de toekomst nog meer opleidingen en uitbreidingen aanbieden, maar dit vraagt tijd en investering.  Wanneer we een opleiding aanbieden, moet die aan onze kwaliteitsnormen voldoen!  We houden je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons Centrum. 

Je kan je dan ook bij elke opleiding individueel aanmelden, om van de laatste nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven :-). 

Kelly Cogen

Ik ben Kelly Cogen,

docent en auteur van de Academie natuurgeneeskunde en voeding bij dieren.

Scroll naar boven